I manage because I have to. Because I've no other way out. Because I've overcome the vanity and pride of being different, I've understood that they are a pitiful defense against being different. ” - The Last Wish

   
Rise & Shine

Holly; lvl 18-as folyton láb alatt lévő "gamer" (igazából csak szeretek játszani) vagyok, üdvözöllek, heló, heló. Ennek fényében szeretek is játékokról beszélni, szóval nem hiszem, hogy meglepően fog hatni, ha azt mondom, a blogon is ilyesmikről lesz szó. Meg még egyéb más, az érdeklődésemet képező dolgokról,animük, hébe-hóba, könyvek, etc. Ha mindezek ellenére itt vagy, és élvezed is, ami történik, akkor nagyon örülök.

 
Use your heads out there

Nem igazán szabok meg semmit, hallgatok a Hollyra, de akár egy "Hé, te!" vagy egy "Figyelj, hallod!" is megteszi. Hírdethetsz is, káromkodhatsz is egy egész üzeneten keresztül, leginkább törölni fogom, de még az is lehet, hogy nem. Hosszabb mondandó esetén pedig ott a komment szekció.

 
Heroes never die. For a price

Ez itt ilyen hírdetményes lehetőség. Aki élni kíván vele, az egy "Helló, ki szeretnék ide kerülni!" üzenettel kell megdobjon eggyel fentebb. Nincs túlzott megkötés, mindenre nyitott vagyok.

     
     
 
Didnt see that coming

Rozen Maiden
Rozen Maiden: Träumend
myanimelist - animeaddicts - Episode 04
A anime 2. évada ott folytatódik, ahol az első abbamaradt. Jun félelmeit legyőzve úgy dönt, visszamegy az iskolába, és gőzerővel tanulni kezd. A babák felé eközben sötét árnyék tornyosul a hetedik nővér, Bara Suishou megjelenésével, akinek mind a személye, mind az indítékai ismeretlenek a többiek előtt.

 

 
I will shape order from chaos
 
Thanks, luv!

Az oldal létrejöttét támogatta Amy barátnőm, a GF és a Framework kód helppel, a YouTube szórakoztatással, én magam pedig végtelen türelemmel, miközben Gportált szelidítettem.

 
blogplusz
Friss bejegyzések
2017.09.17. 17:39
2017.09.15. 17:24
2017.09.12. 20:40
2017.09.10. 10:53
Friss hozzászólások
 
blog

september blogging challenge no.7

2017.09.07. 15:12, Holly
Címkék: blog off
mulassál: paddy and the rats - freedom

Visszatértem a nomád körülmények közül épen és egészségesen, otthagytam Csillebérc tundra éghajlatát, a jégkockával megtöltött takaróját, szállójának folyton hideg szobáját, meg talán az ép elmémet is. Magyarul véget ért a nyári egyetemmel összekötött gólyatáborom, erről majd a későbbiekben szeretnék egy bejegyzéssel szolgálni, már így élmények szintjén. Addig viszont folytatom ezt a blogging challenge dolgot, mielőtt még elfelejteném.

(a fantasztikusan szar meme most kivételesen elmarad)

7. 7 dolog magaddal kapcsolatban, amit szeretnél fejleszteni

A beszélőkémet. Szeretnék kicsit jobban, könnyebben beszélgetni random emberekkel, nem csak magyarul, de angolul is. Főleg angolul, mert amíg csak itthon, vagy ismerősök között kell használnom, addig elvagyok, de amint egy anyanyelvi beszélővel, vagy szimplán egy külföldivel kell ezen a nyelven elbeszélgetnem, kissé megállok a fejlődésben.

Szeretnék sokkal nyitottabb és érdeklődőbb lenni. Ez a pár nap főiskolai előadásokkal és minden egyébbel megtűzdelve rávezetett arra (is), hogy még mindig nem vagyok eléggé fogékony az újra, még mindig félek dolgokat megismerni, új dolgokat megtanulni. És ez rossz, ne csináljátok.

Nem akarok másokra azért haragudni, mert ők meg tudnak tenni valamit, amire én képtelen vagyok. Erről majd egy más helyen és más időben konkrétabban fogok beszélni, de a lényeg az, hogy én alapvetően nem kézzel fogható dolgokra, hanem inkább tulajdonságokra szoktam rohadtul féltékeny lenni. Ha valaki képes spontán és elképesztően közvetlen lenni, arra én baromira irigy vagyok, mert nekem az ilyesmi nehezen megy. Pedig igazából amíg forrok a saját levemben, hogy hú, bezzeg ő, addig akár elkezdhetnék változni is abba az irányba, amibe szeretnék.

◇ Mivel nagyon jól látszik, hogyan szabotálja az életemet a "nem csinálok valamit, mert nem értek hozzá 2 perc gyakorlás után" hozzáállásom, ezért erről is le szeretnék mondani. Nagyon könnyen feladok dolgokat, kibaszottul könnyen beleunok mindenbe csak azért, mert nem megy elsőre úgy, ahogy azt én kitaláltam. Mindenért dolgozni kell, olyan nincs, hogy valaki készen jön ki az anyjából, hogy minden, amihez hozzáér, műalkotássá változik.

Szeretnék kevésbé félni mindentől, ami ismeretlen számomra. Egy egészséges félelmet szeretnék csak az újtól és a változástól, nem azt, hogy gyomorideggel fetrengjek az ágyamban minden új élethelyzet előtt.

Kevesebbet akarok elgondolkodni olyan kérdéseken, hogy "mi lett volna ha". Inkább megnézném, hogy "mi lenne, ha". 

A lustaságomat is nagyon szívesen felakasztom egy fogasra, már csak találnom kell neki egyet.

Még nincs hozzászólás.
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok