I manage because I have to. Because I've no other way out. Because I've overcome the vanity and pride of being different, I've understood that they are a pitiful defense against being different. ” - The Last Wish

   
Rise & Shine

Holly; lvl 18-as folyton láb alatt lévő "gamer" (igazából csak szeretek játszani) vagyok, üdvözöllek, heló, heló. Ennek fényében szeretek is játékokról beszélni, szóval nem hiszem, hogy meglepően fog hatni, ha azt mondom, a blogon is ilyesmikről lesz szó. Meg még egyéb más, az érdeklődésemet képező dolgokról,animük, hébe-hóba, könyvek, etc. Ha mindezek ellenére itt vagy, és élvezed is, ami történik, akkor nagyon örülök.

 
Use your heads out there

Nem igazán szabok meg semmit, hallgatok a Hollyra, de akár egy "Hé, te!" vagy egy "Figyelj, hallod!" is megteszi. Hírdethetsz is, káromkodhatsz is egy egész üzeneten keresztül, leginkább törölni fogom, de még az is lehet, hogy nem. Hosszabb mondandó esetén pedig ott a komment szekció.

 
Heroes never die. For a price

Ez itt ilyen hírdetményes lehetőség. Aki élni kíván vele, az egy "Helló, ki szeretnék ide kerülni!" üzenettel kell megdobjon eggyel fentebb. Nincs túlzott megkötés, mindenre nyitott vagyok.

     
     
 
Didnt see that coming

Rozen Maiden
Rozen Maiden: Träumend
myanimelist - animeaddicts - Episode 04
A anime 2. évada ott folytatódik, ahol az első abbamaradt. Jun félelmeit legyőzve úgy dönt, visszamegy az iskolába, és gőzerővel tanulni kezd. A babák felé eközben sötét árnyék tornyosul a hetedik nővér, Bara Suishou megjelenésével, akinek mind a személye, mind az indítékai ismeretlenek a többiek előtt.

 

 
I will shape order from chaos
 
Thanks, luv!

Az oldal létrejöttét támogatta Amy barátnőm, a GF és a Framework kód helppel, a YouTube szórakoztatással, én magam pedig végtelen türelemmel, miközben Gportált szelidítettem.

 
blogplusz
Friss bejegyzések
2017.09.17. 17:39
2017.09.15. 17:24
2017.09.12. 20:40
2017.09.10. 10:53
Friss hozzászólások
 
blog

mutatóba' (#1): Path of Exile

2017.07.08. 20:32, Holly
Címkék: mutatóba PoE
is it a skill tree or a street map?


Ha esetleg régebb óta olvas valaki, akkor azelőtt nem nagyon lehet titok, hogy nagy szerelmese vagyok a Blizzard Entertainment Diablo című játékainak. Nem annyira az elsőnek (unpopular opinion, de az nekem nagyon nem jött át), mint a másodiknak és a harmadiknak, de tényleg nagyon szeretem ezt a sorozatot. Ennek ellenére most mégsem erről a franchise-ról lesz szó, hanem egy, hozzá nagyon hasonló "kistestvérről", bár ez az elnevezés talán kevéssé fedi a valóságot. Ez pedig a Path of Exile, vagy rövidebben a PoE. (azt itt még leírnám, hogy nem annyira bonyolult a játék, mint amennyire hosszan én írok róla)

it's the beginning of the end...

2017.07.07. 20:37, Holly
Címkék: blog
... or the end of the beginning?


Az az igazság, hogy nehezen tudom megállapítani az általam létrehozott dolgokról, hogy vajon jó irányba haladnak-e, vajon jó ötlet volt-e az, hogy megcsináltam, vajon képes leszek-e tartani azt a színvonalat, ami számomra megfelelő, és a többi egyéb ilyen dolog. Ja, már most nagyon rossz irányba tart ez a beszélgetés. De a helyzet az, hogy ennek a blognak az összerakása után nagyon rövid idővel kezdtem el úgy érezni, hogy én tulajdonképpen nem is ezt akartam, és nem is így - hogy igazából rohadtul nem tudom, mit akarok kezdeni ezzel az egésszel. Nem volt témám, csak csináltam azt, amit már 7 éve minden egyes blogomon csináltam: írtam arról, ami eszembe jutott, mindenfajta kötöttség nélkül. És ez, mikor még ilyen 12 éves korom körül mozogtam, valóban elég is volt, sőt, még a 15. életévemig is bőven elvoltam ebben az állapotban. De rá kellett jönnöm arra, hogy bármennyire szerettem régen így űzni ezt a hobbimat, most már ez a rendszertelenség a legfőbb indoka annak, hogy jó, ha egy hónapban egyszer lerakom a seggem a szövegszerkesztő elé. Tudod, régebben még tök jól megvolt ez a kis közléskényszerem, hogy hú, akkor most elmondom, hogy mi történt velem a héten és elmondom, hogy szerintem mindenki hülye aki él, csak én vagyok helikopter. Viszont nem ragozom tovább ezt az egész történetet, ez inkább csak ilyen előzménye annak, ami miatt új (számomra normálisabb) design van, és ami miatt más blogmodult csináltam. 

A lényeg (hogy ragadjon a bélyeg), hogy most már tényleg lesz ennek az egésznek valamiféle tematikája, mert az a határozott érzésem van, hogy ez sokat fog segíteni a kreativitásomon és a lelkesedésemen. Lássuk be, azért egy meghatározott témájú postot megírni kicsit több agymunkát igényel, mint kitölteni hatszáz Tumblr tesztet. 

Na, de hát már annyit beszéltem erről a bizonyos témáról meg tematikáról, hát akkor már igazán nevezhetném nevén a gyereket, vagy valami ilyesmi. Az lett végül a nagy ötletem (ami egyébként már régóta mozgolódott is bennem, csak nem mertem belevágni), hogy arra építem fel a blogot, amit a legjobban szeretek csinálni, és amivel viszonylagosan a legtöbb időmet töltöm el - gamingre. Játékokra, mindenféle guide-ra, már ha van olyan, aki meg akarja fogadni az én eléggé kezdőnek számító tanácsaimat, véleményekre erről meg arról a gaming színes világában. Emellett pedig kisebb számban fog szó esni arról a csodálatos japán találmányról, amit animének hívnak, mert funact, hogy bár eddig szinte soha nem néztem animét, úgy egy fél éve már azért ráfanyalodok eme műfajra. Valahogy jobban lekötnek, mint a sorozatok. Ezeken kívül, mondjuk nem nagyon érzem szükségét, de más jellegű dolgok is elő fognak azért fordulni (mint ahogyan azt abban a kiafrancvagyokén modulban is előrevetítem). 

Azt mondjuk nem merném határozottan kijelenteni, hogy hú, most akkor minden nap írok egy bejegyzést és azt a mindenit, de nagyon nagy blogger gyerek leszek, deee talán, esetleg előfordulhat, hogy több időmet fogom rászánni erre az egészre.

Stay tuned to find out.

(minimálisan a designról: a fejlécen egy Zenyatta található az Overwatch című játékból, alapból nem ilyen THESE NUTS kinézete van, egy tök aranyos kis robot egyébként, remélhetőleg lesz majd róla szó)

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok