I manage because I have to. Because I've no other way out. Because I've overcome the vanity and pride of being different, I've understood that they are a pitiful defense against being different. ” - The Last Wish

   
Rise & Shine

Holly; lvl 18-as folyton láb alatt lévő "gamer" (igazából csak szeretek játszani) vagyok, üdvözöllek, heló, heló. Ennek fényében szeretek is játékokról beszélni, szóval nem hiszem, hogy meglepően fog hatni, ha azt mondom, a blogon is ilyesmikről lesz szó. Meg még egyéb más, az érdeklődésemet képező dolgokról,animük, hébe-hóba, könyvek, etc. Ha mindezek ellenére itt vagy, és élvezed is, ami történik, akkor nagyon örülök.

 
Use your heads out there

Nem igazán szabok meg semmit, hallgatok a Hollyra, de akár egy "Hé, te!" vagy egy "Figyelj, hallod!" is megteszi. Hírdethetsz is, káromkodhatsz is egy egész üzeneten keresztül, leginkább törölni fogom, de még az is lehet, hogy nem. Hosszabb mondandó esetén pedig ott a komment szekció.

 
Heroes never die. For a price

Ez itt ilyen hírdetményes lehetőség. Aki élni kíván vele, az egy "Helló, ki szeretnék ide kerülni!" üzenettel kell megdobjon eggyel fentebb. Nincs túlzott megkötés, mindenre nyitott vagyok.

     
     
 
Didnt see that coming

Rozen Maiden
Rozen Maiden: Träumend
myanimelist - animeaddicts - Episode 04
A anime 2. évada ott folytatódik, ahol az első abbamaradt. Jun félelmeit legyőzve úgy dönt, visszamegy az iskolába, és gőzerővel tanulni kezd. A babák felé eközben sötét árnyék tornyosul a hetedik nővér, Bara Suishou megjelenésével, akinek mind a személye, mind az indítékai ismeretlenek a többiek előtt.

 

 
I will shape order from chaos
 
Thanks, luv!

Az oldal létrejöttét támogatta Amy barátnőm, a GF és a Framework kód helppel, a YouTube szórakoztatással, én magam pedig végtelen türelemmel, miközben Gportált szelidítettem.

 
blogplusz
Friss bejegyzések
2017.09.17. 17:39
2017.09.15. 17:24
2017.09.12. 20:40
2017.09.10. 10:53
Friss hozzászólások
 
blog

september blogging challenge no.7

2017.09.07. 15:12, Holly
Címkék: blog off
mulassál: paddy and the rats - freedom

Visszatértem a nomád körülmények közül épen és egészségesen, otthagytam Csillebérc tundra éghajlatát, a jégkockával megtöltött takaróját, szállójának folyton hideg szobáját, meg talán az ép elmémet is. Magyarul véget ért a nyári egyetemmel összekötött gólyatáborom, erről majd a későbbiekben szeretnék egy bejegyzéssel szolgálni, már így élmények szintjén. Addig viszont folytatom ezt a blogging challenge dolgot, mielőtt még elfelejteném.

(a fantasztikusan szar meme most kivételesen elmarad)

7. 7 dolog magaddal kapcsolatban, amit szeretnél fejleszteni

A beszélőkémet. Szeretnék kicsit jobban, könnyebben beszélgetni random emberekkel, nem csak magyarul, de angolul is. Főleg angolul, mert amíg csak itthon, vagy ismerősök között kell használnom, addig elvagyok, de amint egy anyanyelvi beszélővel, vagy szimplán egy külföldivel kell ezen a nyelven elbeszélgetnem, kissé megállok a fejlődésben.

Szeretnék sokkal nyitottabb és érdeklődőbb lenni. Ez a pár nap főiskolai előadásokkal és minden egyébbel megtűzdelve rávezetett arra (is), hogy még mindig nem vagyok eléggé fogékony az újra, még mindig félek dolgokat megismerni, új dolgokat megtanulni. És ez rossz, ne csináljátok.

Nem akarok másokra azért haragudni, mert ők meg tudnak tenni valamit, amire én képtelen vagyok. Erről majd egy más helyen és más időben konkrétabban fogok beszélni, de a lényeg az, hogy én alapvetően nem kézzel fogható dolgokra, hanem inkább tulajdonságokra szoktam rohadtul féltékeny lenni. Ha valaki képes spontán és elképesztően közvetlen lenni, arra én baromira irigy vagyok, mert nekem az ilyesmi nehezen megy. Pedig igazából amíg forrok a saját levemben, hogy hú, bezzeg ő, addig akár elkezdhetnék változni is abba az irányba, amibe szeretnék.

◇ Mivel nagyon jól látszik, hogyan szabotálja az életemet a "nem csinálok valamit, mert nem értek hozzá 2 perc gyakorlás után" hozzáállásom, ezért erről is le szeretnék mondani. Nagyon könnyen feladok dolgokat, kibaszottul könnyen beleunok mindenbe csak azért, mert nem megy elsőre úgy, ahogy azt én kitaláltam. Mindenért dolgozni kell, olyan nincs, hogy valaki készen jön ki az anyjából, hogy minden, amihez hozzáér, műalkotássá változik.

Szeretnék kevésbé félni mindentől, ami ismeretlen számomra. Egy egészséges félelmet szeretnék csak az újtól és a változástól, nem azt, hogy gyomorideggel fetrengjek az ágyamban minden új élethelyzet előtt.

Kevesebbet akarok elgondolkodni olyan kérdéseken, hogy "mi lett volna ha". Inkább megnézném, hogy "mi lenne, ha". 

A lustaságomat is nagyon szívesen felakasztom egy fogasra, már csak találnom kell neki egyet.

September Blogging Challenge No.6

2017.09.06. 09:00, Holly
Címkék: blog off
mulassál: Miyavi - Horizon

(ennek semmi köze a Challange-hez, csak szeretném mutogatni, milyen vicces képeim vannak)

6. 6 dolog, amit az ősszel kapcsolatban vársz

◇ HEY KIDS WANNA SEE A DEAD BODY? A Halloweent, igazából már elég jó ideje. Nem is a beöltözés, vagy bármi ilyesmi miatt, hanem a hangulata miatt. Engem október vége-november eleje fele mindig elkap egy ilyen kifejezetten jó érzés, hiába van szar idő meg hideg. Nem igazán tudnám megfogalmazni sem a hangulatot sem az érzést, de a Florence + The Machine-nek két számát, a Cosmic Love-ot és a Which Witchet nagyon tudnám hozzá társítani.

◇ Nem szeretem a hideget, nem szeretek hidegben hazajárni, de abból a szempontból nagyon várom már a lehűlést, hogy fel tudom venni a vastagabb holmijaimat. Plusz, végre a közérzetem is javulni fog.

◇ Ezek a tematikus hetek, amik a suliban lesznek októberben meg novemberben, nagyon érdekelnek. Az egyik diploma utáni elhelyezkedéssel, a másik pedig az Erasmus programmal lesz kapcsolatos. Az utóbbinál külföldi emberkékkel is kell majd beszélgetni, ami kicsit megijeszt, de várom már a dolgot.

Párom szülinapja szeptember végén lesz, ezt is várom, bár még halvány lila segéd foglamam sincs arról, mit fogok neki adni. Lehet megint igénybe veszem gyér rajztudásomat az ügy érdekében. 

Várom az óráimat is, már azokat, amik a szakomhoz kapcsolódnak. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy most akkor végül is magyar, vagy angol nyelven fognak-e lezajlani, csak mert a Neptun úgy írja, magyarul lesznek, viszont az anglisztika szó alapján azt várnád, hogy angolul fog folyni az oktatás.

Elviekben szeptember 22.-én megyünk párommal egy Mogács estre a Dumaszínházba. Párom egyenesen imádja annak a pasinak a hülyeségeit, és én is jókat szoktam rajta hiéna röhögéssel visítani, szóval kíváncsi vagyok, milyen lesz nem tévén keresztül látni egy ilyen eseményt.

September Blogging Challenge No.5

2017.09.05. 09:00, Holly
Címkék: blog off
mulassál: The Silent Comedy - Bartholomew

(ennek semmi köze a Challange-hez, csak szeretném mutogatni, milyen vicces képeim vannak)

5. 5 legjobb pillanat a nyárból

Hellsing Ultimate Abridged. Akkora buckalakó vadállat vagyok, hogy ezt muszáj kiemelnem. Ez egy paródia sorozat a Hellsing Ultimate-ről, ami egyszerűen zseniális, akinek van némi szabadideje, keressen rá a YouTube-on, tényleg megéri. Angoltudás mondjuk szükségeltetik, de könnyebbségként van angol felirat, hála érte a készítőknek. Viszont ha megnézed, soha többé nem fogod ugyanolyan fényben látni az eredetit. A fenti képen egyébként egy, a sorozatból idézett mondat szerepel. 

A pillanat, mikor megkaptam az érettségi bizonyítványomat és jöhettem haza abban a boldog tudatban, hogy egy időre letudtam minden kötelességemet, ami a tanulást illeti. Funfact: utána egy hétig egyfolytában azt éreztem, hogy úristen, nekem tanulni kell valamit, muszáj valamit tanulnom, valamit nem tanultam meg.

Mikor megvettem az Overwatchot. Az egy sorsfordító pillanat volt az életemben. Nem, egyébként szimplán csak borzasztóan örültem neki, és örülök neki mind a mai napig, még úgy is, hogy mostanában nem játszottam vele túl sokat.

◇ Bár nem rendeztem miatta ereszdelahajam bulit, de a suli értesítőjének is eléggé örültem. Mikor kirakták a ponthatárokat, és láttam a felvin, hogy meglett a dolog, még nem mertem egészen elhinni, hogy akkor én most tényleg bekerültem a felsőoktatásba. De mikor küldték az e-mailt a Neptun-kóddal, megnyugodtam.

◇ Ötödik pedig tartok tőle, hogy nem lesz, mert istenigazából nem történt semmi extra ezen a nyáron sem. Érettségi után már csak lófráltam itthon, meg hétvégente elmentem páromhoz.

September Blogging Challenge No.4

2017.09.04. 09:00, Holly
Címkék: blog off
mulassál: Shinedown - How Did You Love

4. Hálás csütörtök (annak ellnére, hogy ma hétfő van)
Nos, azért eléggé hálás vagyok, hogy felvettek a fősulira, és azt fogom tanulni, ami érdekel. Azért is hálás vagyok, hogy össze tudtam hozni egy normális érettségit, mert komolyan nem gondoltam, mikor nekifogtam, hogy képes vagyok rá. Igazából a fősulival kapcsolatban is elkap néha ez az önbizonytalankodás, hogy na most akkor én ezt tényleg meg fogom tudni csinálni, vagy csak eljátszom, aztán majd lesz valami? De aztán arra jutok, ha már nekifogtam, akkor tisztességgel végig kell tolnom az ipart, ha törik, ha szakad. Kivéve akkor, ha útközben rájövök, hogy hát engem amúgy még se érdekel se az angol nyelv, se a kultúrájuk, de remélhetőleg ilyen nem túl sűrűn fog történni.

September Blogging Chalenge No.3

2017.09.03. 09:00, Holly
Címkék: blog off
mulassál: Creature Feature - Buried Alive

(ennek semmi köze a Challange-hez, csak szeretném mutogatni, milyen vicces képeim vannak)

3. Mostani kedvenc divat trendek

Hát. Tudod az van. Hogy én nem vagyok egy kifejezetten divatos ember. Mármint nyilván felveszek olyan holmikat, amik aktuálisan népszerűek, hiszen nem minden rossz és ördögtől való, amit a nagy többség szeret. De ezeket nem a népszerűségük miatt hordom, hanem azért, mert bejön, és persze nekem vannak negatív asszociációm a divat szó kapcsán, azért mondom el most mindezt. Ugorjunk. Tekintve, hogy jön az ősz, végre hódolhatok a legnagyobb szenvedélyemnek: a hatszáz és még annál is több rétegbe való felöltözésnek. Valamiért nagyon kellemetlenül érzem magam, ha nincs rajtam minimum két réteg ruha, és nem igazán az az oka, hogy szégyellném/utálnám a testem, vagy bármi ilyesmi. Egyszerűen csak jobban érzem magam két pulcsiban/kardigánban, mint egy trikóban. Ezenkívül a kis virágmintás holmikat nagyon szeretem, valamint a ruhákat/szoknyákat is, főleg ősszel-télen, egy harisnyával. Plusz nagy szerelmeim az ilyen "antik hatású" gyűrűk, vagy hogy is mondjam. Meg a witch bitch ruhák. Ja. A witch bitch ruhák királyak, bár lehet csak én hívom így őket.

 

Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!    *****    Karácsonyi képekkel vár a Mesetár! Kukkants be a két nyuszihoz és Miska macskához! Boldog ünnepeket kíván: Nyuszi Mama    *****    Kellemes Karácsonyi Ünnepet és Békés, Boldog Új Esztendõt Kívánok minden Kedves látogatómnak!    *****    Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson Magyarország! - Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson HU!