I manage because I have to. Because I've no other way out. Because I've overcome the vanity and pride of being different, I've understood that they are a pitiful defense against being different. ” - The Last Wish

   
Rise & Shine

Holly; lvl 18-as folyton láb alatt lévő "gamer" (igazából csak szeretek játszani) vagyok, üdvözöllek, heló, heló. Ennek fényében szeretek is játékokról beszélni, szóval nem hiszem, hogy meglepően fog hatni, ha azt mondom, a blogon is ilyesmikről lesz szó. Meg még egyéb más, az érdeklődésemet képező dolgokról,animük, hébe-hóba, könyvek, etc. Ha mindezek ellenére itt vagy, és élvezed is, ami történik, akkor nagyon örülök.

 
Use your heads out there

Nem igazán szabok meg semmit, hallgatok a Hollyra, de akár egy "Hé, te!" vagy egy "Figyelj, hallod!" is megteszi. Hírdethetsz is, káromkodhatsz is egy egész üzeneten keresztül, leginkább törölni fogom, de még az is lehet, hogy nem. Hosszabb mondandó esetén pedig ott a komment szekció.

 
Heroes never die. For a price

Ez itt ilyen hírdetményes lehetőség. Aki élni kíván vele, az egy "Helló, ki szeretnék ide kerülni!" üzenettel kell megdobjon eggyel fentebb. Nincs túlzott megkötés, mindenre nyitott vagyok.

     
     
 
Didnt see that coming

Rozen Maiden
Rozen Maiden: Träumend
myanimelist - animeaddicts - Episode 04
A anime 2. évada ott folytatódik, ahol az első abbamaradt. Jun félelmeit legyőzve úgy dönt, visszamegy az iskolába, és gőzerővel tanulni kezd. A babák felé eközben sötét árnyék tornyosul a hetedik nővér, Bara Suishou megjelenésével, akinek mind a személye, mind az indítékai ismeretlenek a többiek előtt.

 

 
I will shape order from chaos
 
Thanks, luv!

Az oldal létrejöttét támogatta Amy barátnőm, a GF és a Framework kód helppel, a YouTube szórakoztatással, én magam pedig végtelen türelemmel, miközben Gportált szelidítettem.

 
blogplusz
Friss bejegyzések
2017.09.17. 17:39
2017.09.15. 17:24
2017.09.12. 20:40
2017.09.10. 10:53
Friss hozzászólások
 
blog
Archívum - 2017. július

sunday special (#3)

2017.07.23. 23:10, Holly
Címkék: blog sunspec
mulassál: Shinedown - Begin Again

◇ Elindult a Season 11 Diablo-ban, szóval olyan rengeteg sok affinitásom adódott azon kívül minden mást csinálni, hogy az hihetetlen. De jól haladok, mindjárt kész vannak a Chapterek, utána meg már csak az ilyen bónusz dolgok maradnak.

◇ Megvan végre Heroes of the Stormban és Overwatchban is az Oni Genji skin. Ez volt az életem "The Mighty Quest For Epic Loot" című fejezetének az első bekezdése, amióta berakták Genji-t a HotS-ba. Az már egy más kérdés, hogy se az egyik, se a másik játékban nem tudok játszani a karakterrel.

◇ Újra elkezdtem olvasni a Witcher könyveket, és nagy valószínűséggel még soha nem említettem, de imádom azt a sorozatot. A játékokkal sajnos a saját noobságomnál fogva képtelen vagyok úgy játszani, hogy élvezzem is, de a könyvek, te jó isten... Nincs más könyvsorozat, amit ennyire élveznék többszöri újraolvasásra is. A következő bekezdée a "The Mighty Quest For Epic Loot" című fejezetnek az lesz, hogy megszerezzem a maradék részeket (azt hiszem, három), majd utána az összeset angolul is.

◇ Ha már angol. Az utóbbi napokban (igazából már régebben is motoszkált ez a fejemben) arra jutottam, hogy talán megfelelően effektív módja lenne a nyelv gyakorlásának, ha elkezdenék angolul írni valamit. Szóval így is tettem, miután újra elkezdtem nézni a 2 Broke Girls címet viselő sorozatot, amit egyébként szívemnek teljes szeretetével tudok ajánlani. És egyébként jól megy, tehát csak elkezdeni volt nehéz, akkor még igen erősen bújtam az internetet meg az angol könyveket, hogy na most vajon jó igeidőt használok-e.

◇ Megvolt a hétvégén az első alkalom, mikor toltam egy rage quitet az Overwatchból.

Animeh (#1): KnK, Mirai Nikki

2017.07.20. 12:00, Holly
Címkék: anime animeh
a real cute girl vs. a wannabe cute, psycho girl

El kell jönnie annak a pontnak is a blog életében, mikor nem kifejezetten jó véleménnyel beszélek egy adott dologról. Mikor több lesz a kontra, mint a pro. El kell jönnie, mert hát mikor megnézek valamit, elolvasok valamit, avagy elkezdek játszani valamivel, mégse tudhatom előre, fog-e ugyan tetszeni. Az meg elég nagy butaság lenne, ha csak olyan dolgokról írnék, amik elnyerték a tetszésemet, mert hát mégsem érvényesül mindenhol a "ha már szépet nem tudsz mondani, ne is mondj semmit" elv.

Ennek fényében most két olyan animéről lesz szó, amik közül az egyik számomra az animék Birdmenjévé, vagy az animék Life Is Strange-évé avanzsált (sem a Birdman filmért, sem a Life Is Strange játékért nem vagyok oda, de úgy borzasztóan nagyon nem, 1-2 pozitívumot tudok aláírni mindkettőnek). A másik pedig még úgy, ahogy elnyerte ugyan a tetszésem, de arra se tudnám azt mondani, hogy hú, na ez aztán már nagyon igen.

Overwatch Questionnarie

2017.07.18. 10:00, Holly
Címkék: gaming overw
or something like that

Bár ezt a kérdéssort még az Overwatchos bejegyzéshez szántam, csak úgy éreztem, ha még ezt is hozzáraknám, akkor nagyon hosszú lenne. Főleg, hogy azért annak ellenére is maradt pár kérdés, hogy az érdektelenebbeket kiválogattam. Viszont most itt van, szépen kitöltöttem, legjobb tudásom szerint, minimalizálva az egyszavas válaszokat.

1. Who is your defense main?
Hát az a nagy büdös harci helyzet, hogy mostanában nem nagyon játszottam mást supportokon kívül, viszont amíg ez a helyzet más volt, akkor Hanzo-t vittem sokat. Egyrészt, mert a Widowmaker annyira gusztustalan karakter (bár sajnos Hanzo se sokkal jobb), hogy nincs semmi hajlandóságom játszani vele, másrészt pedig, mert a többi def karakterhez nem értek túlságosan. Meg Hanzo-val nekem megvan az a love-hate relationshipem, hogy a játékban gyűlölöm és irtanám, magát a karaktert viszont nagyon szeretem.

2. Who is your support main?
Mostanában nagyon sokat játszottam Mercy-vel, és voltak vele jó pillanataim szerencsére. Viszont nagyon függök vele a csapatomtól, tehát ha ők tudják, mi a dolguk, akkor én is képes vagyok alkotni. Ellenkező esetben szokott az lenni, hogy mikor már nagyon felidegesít a töketlenkedés, akkor átváltok Zenyattára, és ha éppen jó napom van, akkor kiszedek pár embert, aztán megy a csapat előre. Következőnek Ana-t szeretném majd kitanulni, mert azért ez mekkora ötlet már, hogy sniper support (meg kaptam rá skint...).

3. Who is your offense main?
Nagyon szeretném, hogy Sombra legyen az, de egyelőre botrányosan rosszul játszom vele. Hiába tudom alapvetően, hogy mit kellene csinálnom, csak nem akar menni. Ennél a kategóriánál mondjuk nincs mainem, mert nem nagyon játszok offense-t. Ha erre kényszerülök, akkor viszek 2 lépés erejéig egy McCree-t vagy egy Soldiert, aztán átváltok valami másra. Szoknom kell még ezt a role-t.

4. Who is your tank main?
Itt D.Va-t és Reinhardtot szoktam váltogatni, de mostanában gyakorolgatom Orisa-t is. Reinhardt mondjuk a kedvencem. Az Overwatch legédesebb öreg bácsija, aki szinte minden szavát üvölti. Orisa-val meg nagyon szeretnék megtanulni játszani, mert ő is egy végtelenül édes karakter személyiségre, meg egyébként tök fun. Párom nagyon jó vele, és már kértem párszor, hogy tanítsmester.

5. Who is you MAIN main?
Mercy. Nincs meg olyan régóta a játék, de vele van a legtöbb órám (8, lassan 9), és az az érzésem van, hogy ez még egy jó ideig így is fog maradni. Nem egy bonyolult, viszont effektív support karakter, akivel azért lehet fordítgatni a meccsek állásán, ha a csapat is úgy akarja. Plusz ő számomra a legszebb női karakter a játékban.

sunday special (#2)

2017.07.16. 13:30, Holly
Címkék: blog sunspec
mulassál: myth & roid - jingo jungle


◇ Csodálatos pénteki napon találkoztam Amy-vel, úgy kb. egy év után. Majdhogynem. De jó volt, eldumáltuk az időt a Kökiben, láttam egy leszbikus párt (nagyon aranyosak voltak, én őszintén sajnálom, hogy nem találkozok több ilyennel (unpopular opinion)), meg volt valami nagy riadóztatás. Izgalmakba'.

◇ Bírom, hogy Diablo 3-ban most Double XP weekend van, és a max szintes karakteremmel, akivel már csak a paragon szinteket farmolom, ugyanolyan gyorsasággal haladok. Meg eleve nem értem, hogy ezt miért nem Season 11 indulásra rakták.

◇ Kitaláltam magamnak a kis menetrendet a bloghoz, hogy mikor lesz bejegyzés meg mikor lesz pihi. Kíváncsi vagyok, hogy meddig fogom tudni tartani.

◇ Nagyon szeretnék visszarázódni a WoW csodás világába és fejlődni egy nap vagy 40 szintet, de egyszerűen nem megy. Mindig elkezdem, aztán 5 perc alatt meg is unom a dolgot. Csak párommal együtt haladok is egyről a kettőre.

◇ Megnéztem még jó múltkorában egy nagyon borzasztó animét (jó, legyen inkább csak elég borzasztó), és azóta írni akarok róla, de valahogy mindig megállít, a "ha szépet nem tudsz mondani, inkább ne mondj semmit" mentalitásom.

◇ Még a hét elején bejelentettem páromnak, hogy annyi rendes szerepjátékos (a kockával dobálósra gondolok) videót nézegettem már, amiket olyan nagyon élveztem, én ki akarom ezt próbálni. Nem mintha előtte az úriember nem próbált volna meg belevonni, csak akkor teljes mértékig elutasítóan álltam a dologhoz, most már viszont sokkal nyitottabb voltam. És tetszett. Még szoknom kell, meg nem nagyon tudom, hogy mit meg meddig lehet, de tetszett. (funfact: én minden ilyen jellegű elfoglaltságtól kisebb mental breakdownt vagyok képes kapni, tehát társas, kártyajáték, bármi ilyesmi, de tényleg fogalmam sincs, hogy ez miért van)

◇ Nagyon örülök neki, hogy Diablo 3-ban úgy esnek a legendary itemek, mintha muszáj lenne nekik, csak jó lenne, ha valami olyan jönne végre, aminek a hasznát is veszem.

◇ Nagyon átjött az az anime, amiről eggyel lentebb írtam, hogy már nagyvonalakban el is készült a következő design a főszereplésével.

Animagic (#1): youjo senki

2017.07.15. 10:00, Holly
Címkék: anime animagic
God is triggered


Bár a múltkor felettébb nagyon szofisztikált módon sikerült kifejtenem a gondolataimat Isten és a vallás kérdéseiben, mégsem sikerül túllépnem ezen a témán. Persze nem fogom megismételni azt, amit ezelőtt már leírtam, annyira egyébként sem kenyerem nekem ilyenekről beszélni. Viszont sikerült (újfent) belefutnom egy olyan animébe, amitől sokkal kevesebbet vártam annál, mint amit nyújtani tudott, és úgy döntöttem, ennek a kifejtésére mindenképpen szánok egy bejegyzést - még akkor is, ha történetesen ennek az animének is köze van Istenhez, mint olyanhoz.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok